ФК "БЕГА" НОВИ ИТЕБЕЈ

Штампа

 

 

Председник: Јухас Шандор

Адреса, место клуба: Кошут Лајоша 13а,

23236 Нови Итебеј

Контакт телефон: 065/513-17-00