Пикадо лига 2022 финале, Банатско Карађорђево 28. мај

Штампа

У суботу 28. маја 2022. године по плану и програму у Банатском Карађорђеву одржано је финално такмичење у сада већ добро познатој Пикадо лиги за наше даме, чланица удружења и актива жена на територији општине Житиште.


Спортски савез општине Житиште под покровитељством општине Житиште, уз огромну подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине и ове године успешно је организовао ову акцију. Учествовало је преко 80 дама, чланица удружења из свих насељених места. Играло се сваке суботе, а најуспешније су дошле до финала.
За треће место такмичиле су се УЖ „Банаћанке“ из Торка и КЖ „Завичај“ из Равног Тополовца. Резултат 298 према 266 и треће место за наше даме из Торка.
Даме из Банатског Карађорђева и Банатског Двора бориле су се за прво место. УЖ „Видовдан“ и УЖ „Дворчанке“. Прецизније су биле гошће из Банатског Двора и резултатом 326 према 297 обезбедиле место првака „Пикадо лиге 2022“.
У појединачној конкуренцији такмичило се седам дама, а првакиња и ове године је Мирјана Вукмановић чланица УЖ „Банаћанке“ из Торка. Друго место припало је Аници Војновић из Банатског Карађорђева, а трећа је била Јулијана Давид из Новог Итебеја.
Дипломе, медаље и пехаре уручио је председник Спортског савеза општине Житиште Дејан Мелар, пожелевши свима много здравља и нови сусрет заказао за 25. јун у Банатском Карађорђеву на популарном „РИО“ дружењу и такмичењу.
Корачамо смело, бавимо се спортом и живимо здраво...

QualityJoomlaTemplates.com
Saturday the 25th. Спортски савез Општине Житиште