Пикадо лига 2014 финале, резултати

Штампа

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

   

   У недељу 25.маја у Житишту одржано је финално такмичење у пукаду за жене средње старосне доби, оне нешто старије а и млађе.

   У финалном делу учествовале су даме из Српског Итебеја, Банатског Двора, Житишта, Равног Тополовца, Торка, Банатског Карађорђева и Међе...

У појединачној конкуренцији такмичиле су се: Розика Стојановић из Међе,Рожика Палинкаш из Банатског Двора,Нена Стојић из Српског Итебеја,Верица Марчетић из Банатског Карађорђева,Маријана Паунеску из Торка, Наташа Настасе из Равног Тополовца и Рада Ћук из Житишта.

Најуспешнија је била Наташа Настасе из Равног Тополовца.

Друго место припало је Ради Ћук из Житишта.

Треће место освојила је Нена Стојић из Српског Итебеја.

За треће место екипно бориле су се Клуб жена „Вредне руке“ и удружење жена „Ђурђевдан“

Прво су гађале чланице Клуба жена „Вредне руке „ из Српског Итебеја....Софија Арсић, Будинка Арсенов, Нена Стојић, Слободанка Јефтић, Нада Петрин, Ана Радловачки, Зорица Мркшић и катинка Никовић.

Потом су на црту стале и даме из Житишта...Јелена Стојановић, Радмила Томић,Рада Ћук,Розика Добријевић,Дара Сучевић, Љиља Видачић, Ђуја Рајић и Госпава Милић.

Треће место припало је Клубу жена „Вредне руке“ из Српксог Итебај.

Најинтересантније и дуго исчекивано, финале финала...Асоцијација жена „Дворчанке“ из Банатског Двора и Клуб жена „Завичај“ из Равног Тополовца.

Тополовчанке су гађале прве...Стана Цуца, Зоранка Копривица, Слађана Стајић,Наташа Настасе, Слободанка Жужа, Љиљана Куљанин, Светлана Живковић, Споменка Јурић...

Потом нестрпљиве Дворчанке...Милица Јованов, Ирена Карвак, Милена Мандић,Естер Павков, Рожика Палинкаш, Славенка Стевандић, Загорка терзић и Драгана Чикош...

Друго место заузеле су чланице Клуба жена „Завичај“ из Равног Тополовца ,а  заслужено прво место освојиле су чланице Асоцијације жена „Дворчанке“ из Банатског Двора .

Спортски савез је обезбедио пехаре, медаље и дипломе  које уручио је председник Спортског савеза Општине Житиште Миленко Мартиновић.

                                                                                           

Tuesday the 23rd. Спортски савез Општине Житиште