Пикадо лига 2019 финале

Штампа

Банатски Двор, 25. мај 2019. године, финале “ПИКАДО ЛИГЕ 2019”. На програму су били мечеви за треће место, финално такмичење у појединачној конкуреницији и на крају велико финале, борба за најбољу екипу у општини Житиште.

 

Да кренемо редом. У мечу за треће место стрелице су укрстиле ДЗНОТ “Бузавираг” из Новог Итебеја и УЖ “Видовдан” из Банатског Карађорђева. Боља је била екипа из Новог Итебеја и победила резултатом 324:290.
Након борбе за трече место уследило је финално такмичење у појединачној конкуренцији. По једна најбоља такмичарка из сваке екипе борила се за наслов појединачне победнице. Боље од осталих биле су Јелена Чикош из Банатског Двора, која је освојила треће место, Слободанка Јефтић из Српског Итебеја је освојила друго место, а најпрецизнија је била Мирјана Вукмановић из Торка која је освојила прво место.
У великом финалу састале су се екипе УЖ “Дворчанке” из Банатског Двора и КЖ “Завичај” из Равног Тополовца. Боље и прецизније биле су дворчанке које су успеле да одбране титулу освојену прошле године. Тополовчанке су морале да се задовоље другим местом. Резултат 345:289.
Даме из наше општине су још једном показале да воле да се такмиче, да им је победа важна и да подржавају рад Спортског савеза. Спортски савез општине Житиште обезбедио је све што је било потребно за организацију Пикадо лиге и још једном показао да води рачуна о рекреативном спорту. Све екипе и све даме су већ спремне за учешће на рекреативним играма „РИО 2019“.
Корачамо смело...

Tuesday the 23rd. Спортски савез Општине Житиште