ПИКАДО ЛИГА 2021, финале Банатски Двор 19. јун 2021. године

Штампа

У суботу 19. јуна 2021. године по плану и програму у Банатском Двору одржано је финално такмичење у сада већ добро познатој Пикадо лиги за наше даме, чланица удружења и актива жена на територији општине Житиште.

Спортски савез општине Житиште под покровитељством општине Житиштре и ове године успешно је организовао ову акцију. Учествовало је осам екипа из осам насељених места. Играло се сваке суботе, а најуспешније су дошле до финала.

За треће место такмичиле су се УЖ „Дворчанке“ из Банатског Двора и КЖ „Завичај“ из Равног Тополовца. 333 према 283 за домаћу екипу и освојено треће место.

Даме из Банатског Карађорђева и Новог Итебеја бориле су се за прво место. УЖ „Видовдан“ и ДЗНОТ „Бузавираг“. Прецизније су биле чланице УЖ „Видовдан“ и са резултатом 297 према 267 обезбедиле место првака „Пикадо лиге 2021“.

У појединачној конкуренцији такмичило се седам дама, а првакиња и ове године је Мирјана Вукмановић чланица УЖ „Банаћанке“ из Торка. Друго место припало је Наташи Настасе из Равног Тополовца, а трећа је била Јелена Чикош из Банатског Двора.

Дипломе, медаље и пехаре уручио је председник Спортског савеза општине Житиште Дејан Мелар, пожелевши свима много здравља и нови сусрет заказао за 26. јун у Банатском Карађорђеву на популарном „РИО“ дружењу и такмичењу.

Корачамо смело, бавимо се спортом и живимо здраво...

Tuesday the 23rd. Спортски савез Општине Житиште